Hilversum 100

coördinator


Sinds maart 2017 ben ik coördinator van de Hilversum 100. De Hilversum 100 is een 'zwerm' van Hilversummers die werk maken van de energietransitie in Hilversum. De Hilversum 100 nodigt ondernemers en bewoners, bedrijven en organisaties mee te doen met de energietransitie.


Als coördinator van de Hilversum 100 zet ik lijnen uit, zorg dat dingen gebeuren en verbind mensen en organisaties. Ik ben primus inter pares in het Hilversum 100 team met Oscar Jansen en Sasja Schermer (gemeente Hilversum), Lucas Mol (De Gooische Mij: bedenker, creatieve geest, juryvoorzitter van de Hilversum 100 Challenge), Roos de Jager en Mette te Velde (Strawberry Earth: communicatie, campagnes en producties) en Frank Visser, Jim Teunizen en Monique Moree (projectleiders Green Deals).

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Hilversum 100 verbindt …

De Hilversum 100 organiseert ieder jaar het Hilversum 100 Event met inspirerende ontmoetingen, dialoog, ondertekenen Green Deals en de prijsuitreiking van de Hilversum 100 Challenge.  


Hilversum 100 daagt uit …

De Hilversum 100 organiseert de Hilversum 100 Challenge voor verschillende domeinen van de energietransitie. De Challenge daagt ondernemers en bewoners, bedrijven en organisaties mee te doen aan de Hilversumse energietransitie.


Hilversum 100 initieert …

De Hilversum 100 is beschikbaar als onafhankelijk procesbegeleider voor gemeente, bedrijven, organisaties en bewonersinitiatieven die met elkaar een green deal willen sluiten. Het Energieplatform wil samenwerken en gezamenlijk optrekken in de energietransitie gemakkelijker maken.


Hilversum 100 verrijkt …

De Hilversum 100 organiseert bijeenkomsten waarop ondernemers en bewoners, bedrijven en organisaties die werk maken van de energietransitie elkaar ontmoeten en kennis en ervaringen uitwisselen. Waarop zij elkaars adviseur zijn, met elkaar meedenken en samen innovatieve oplossingen bedenken.


Hilversum 100 versnelt …

De Hilversum 100 heeft een versnellingsspreekuur voor Hilversumse ondernemers en bewoners, bedrijven en organisaties die aan de energietransitie willen meedoen. Iedereen die een goed idee heeft om de energietransitie te versnellen kan hier terecht om zijn/haar idee om te zetten in een actieplan. De Hilversum 100 wil voorkomen dat ook maar één goed Hilversums idee onbenut blijft.